2017. feb 09.

Valentin-nap/ Ha nem ünnepeljük, de egy kicsit mégis...

írta: pcsj
Valentin-nap/ Ha nem ünnepeljük, de egy kicsit mégis...

   Ahogy közeleg a február 14., úgy kezd a csapból is folyni, hogy milyen fantasztikus dolgokkal lepjük meg a párunkat Valentin-napon. Emiatt sokaknak elmegy a kedve az egésztől, mert muszájnak és színtiszta marketingnek érzik...

happyvalentine_sday.jpg   Ha Te sem szeretsz nagy hűhót csapni a Valentin-nap körül, és a párodtól sem vársz túl sokat (csak egy kicsit), ünnepeljetek "szirupmentesen". Minden kapcsolat megérdemel egy kis romantikázást (az évfordulón kívül, ami évente csak egyszer van, ugye...). Kicsit dobjuk fel a kedd estét és ünnepeljünk otthon!

Néhány ötlet:

   - Étterem helyett főzzünk együtt vacsorát (vagy reggel vigyük ágyba a reggelit, ha ráérünk)!

breakfast.jpeg

   - A "hagyományos" pezsgőt kicsit dobjuk fel és csináljunk pezsgőkoktélt. Segítség a guglin!

   - Csináljunk DIY masszázsolajat! Bármilyen bázisolaj (pl. mandula), hozzá különböző illóolajok (pl. ylang-ylang, szantálfa, rózsa), összeráz és kész!

   - Ajándékba adhatunk saját készítésű kuponokat, amik különböző általunk nyújtott szolgáltatásokra szólnak (pl. kedvenc vacsora főzése, masszázs...) és egy bizonyos időn belül felhasználhatóak. Legyünk kreatívak!:)

   - Csinálhatunk egy összeállítást "30 dolog, amit szeretek benned" címmel. Nem kell, hogy nagyon csöpögős legyen, inkább viccesen őszinte!

   - Ha úgy gondoljuk, még ez is túl sok lenne a párunknak, mozizzunk (még mindig otthon) sörrel és popcornnal! Ha lehet, kérjük meg, hogy ne focimeccset kelljen nézni közben - pusztán a romantika jegyében!:)

   Ha még most sem jött meg a kedvünk az otthoni romantikához vagy egyszerűen épp nincs kivel, tartsunk "Galentine's Day"-t (gal=lány,csaj)! Ami szintén amerikai találmány és február 13-án tartandó, tehát egy nappal előbb, de a BARÁTNŐKKEL!

Csinálhatunk bármit, legyünk kreatívak, ötleteljünk! A lényeg, hogy élvezzük és ne vegyük túl komolyan! 

ALL YOU NEED IS LOVE! 

 

FOLLOW ME

Szólj hozzá

Lélek OTTHON Férfi-nő Romantikázás